All About Healthy News Info

Privatni zubar

Dec 9

UVOD

zubari

Mislim da se svi možemo složiti da bi zdravlje svake osobe trebalo biti prioritetno, bilo da je riječ o liječniku opće prakse ili pak, zubaru u ovom slučaju. Vjerujem i da je većina vas imala barem jednu neugodnost kada su u pitanju zubari.

 

Bilo da vam nisu liječili zub na ispravan način pa ste dobili ili krivu terapiju, ili ste pak morali vaditi taj problematični zub; ili je vrijeme čekanja na red jednostavno bilo predugo i niste imali izbora osim čekati, ili otići privatniku.

 

Ovakvih primjera je zaista mnogo na forumima, društvenim mrežama, posebica u trenutno vrlo izazovnom vremenu obzirom na pandemiju.

 

I sam sam bio u situaciji kada mi je hitno trebala intervencija oko zuba. Doduše obzirom da situacija nije bila dovoljno “hitna” kako bi me primili dežurni zubari, bio sam prisiljen čekati red kod svojeg zubara. Na red sam čekao gotovo dva mjeseca, dok su se izolacije zubara, bolovanje i nemogućnost da me prime zbog hitnijih slučajeva samo gomilali. Obzirom da je situacija sa zubom prešla iz “trebalo bi se riješiti čim prije” do te da me je zub bolio praktički svakodnevno i da mi je bilo jasno da ukoliko još budem čekao da će se stanje samo još dodatno pogoršati, a u tom slučaju zapravo je pitanje kolika je šteta već načinjena, te ima li mojem zubu više uopće spasa.

 

Odlučio sam se da jednostavno više ne mogu čekati. Bolovi su postajali sve teže izdržiti, a smisao nisam vidio u lijekovima protiv bolova obzirom da problem i dalje postoji, te da će mi oni samo malo smanjiti bol kako bi mogao normalno funkcionirati i nastavljati obavljati svoj posao bez odlaska na bolovanje.

Zubar

zubna ordinacija

Počeo sam proučavati privatne zubare u svojoj okolici, te mi novac više toliko nije ni bio bitan. Trebao sam hitno rješenje svog problema sa zubom i jedino mi je bilo bitno da pronađem privatnog zubara: https://smiledesign-kovac.hr/ koji će mi moći pomoći, bez da svoj red čekam mjesecima. Nakon što sam napokon pronašao zubara koji mi može pomoći, moj red za pregled i sanaciju došao je iznimno brzo, te sam kod zubara bio već kroz dva dana!

 

Zubar mi je detaljno objasnio problem koji imam, na koji način će ga riješiti, te sam u svakom trenutku znao što radi. Sama sanacija čak i nije toliko dugo trajala i zaista mi nije žao niti kune koju sam potrošio jer je moj problem za zubom koji sam vukao doslovno mjesecima riješen gotovo “preko noći” i jedino sam se pitao zašto to nisam napravio ranije jer bi si uštedio jako puno vremena i ne bi morao toliko dugo trpjeti bol.

 

Definitivno preporučam odlazak privatnom zubaru: https://www.trustpilot.com/review/smiledesign-kovac.hr i smatram da cijena zdravlja nikada ne bi trebala dolaziti u pitanje. Najveće prednosti koje sam konačno uvidio su definitivno to što nema reda čekanja, na red dolazite zapravo jako brzo. Privatni zubari, barem ovi kod kojih sam ja bio, puno su susretljiviji i imaju obzira za ljude koji imaju razvijen strah od istih, te im nije svejedno sjesti na zubarsku stolicu. Osim toga, sve probleme riješit ćete zaista brzo, obzirom da je privatnim zubarima dobar glas i preporuka od presudne važnosti u njihovom poslu, te posebnu pozornost daju na kvalitetu svojeg rada.

Zaključak

Osim toga, veliki broj privatnih zubara danas (odnosno stomatologa), ne bavi se samo onim najčešćim problemima zuba, već sam mogu ponuditi i mnoštvo dodatnih usluga, kao što su zubne ljuskice, implantati i slično, na koje vam zapravo daju čak i trajnu garanciju.

 

Moje povjerenje su definitivno dobili i otkako sam otišao na prvi pregled privatniku, za mene postoji samo jedan zubar kojemu vjerujem! Kakva su vaša iskustva s privatnim zubarima?